Beoordelingen van Wok020 Amsterdam

Recente recensies van Wok020 Amsterdam

4 sterren na 25 reviews

, 10-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen en kon ze ook telefonisch niet bereiken.

, 23-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde meer dan 2 uur, omdat de website het niet deed. Moest er zelf achteraan bellen. Er miste een blikje Fanta bij de bestelling en het eten was amper lekker.

, 05-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker, maar de groentjes hadden nog net iets knappiger mogen zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten

, 12-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb mijn bestelling niet gekregen en er is ook geen contact met mij opgenomen. Waardeloos

, 05-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The restaurant is closed for vacation, but the website is still taking orders... I'd appreciate a refund and an apology

, 22-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik blijf het zeggen maar dit is echt de allerbeste en heerlijkste wok van Amsterdam!!! Dus als je hier op de website aan t scrollen bent bestel niet nadenken maar doen!! 🙌🏻

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slechtste service ooit. Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen en de telefoon opnemen is ook te veel gevraagd. Als ik jullie 0 sterren kon geven had ik dat gedaan

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en vriendelijke medewerkers Zeker aan te raden. Super snelle service!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zondagavond wilden wij ergens eten bestellen en zelf ophalen. We hebben internet afgestruind voor een keuken in de buurt dat open was, zagen dat Wok020 open was en dat je kon laten bezorgen tot 1 uur. Online besteld en afgerekend. Even later bericht gekregen dat het 'zo spoedig mogelijk' verzorgd werd. Na een half uur gebeld, antw.machine vertelde dat 'niemand kan op dit moment opnemen'. Nog een half uur gewacht. Dan langzaam aan gaan koken met wat thuis was. Nog een paar keer gebeld. Om 22 uur gegeten... Volgende dag er naar toe om het geld terug te vragen. Had op zijn minst een 'excuus voor het ongemak' verwacht. Maar nee, de jongen in de deur zei heel kort dat ze dicht waren op zondag. Maar op de site stond dat ze open waren. Hij beloofde het geld meteen terug te boeken, op een manier dat ik dacht: doet hij niet. En idd, inmiddels 4 dagen verder en nog geen geld gezien... Weet dus niet of ze lekker eten hebben maar weet wel dat er de slechste service is dat ik ooit heb meegemaakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eiernoodles zoals altijd en bakje goed gevuld. Keer op keer weer heel goede service! Toppers

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk broeder!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam prima op tijd, maar ik heb de verkeerde bestelling geleverd gekregen. In plaats van de noodles die ik heb besteld, kreeg ik rijst.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en vriendelijkheid. 10/10. Maar het was niet lekker. Gewoon vies en waterig. Ik ben misselijk geworden. Ik snap het niet, kijk even of de kok goed zijn werk doet.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede service! Snelle bezorging ook! En super lekker eten! Alles is lekker vers! Goeie portie ook! Massaal hier gaan bestellen!!

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel vriendelijk, lekker, verse groenten en goede loempia’s. Chicken strips zijn ook top! We waren een dag later alweer terug voor de tweede keer.

, 09-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wok was lekker. Als side dish had ik cheese nuggets genomen en die zijn zeker aan te raden!

, 07-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heel lekker!

, 07-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en ook nog binnen de gestelde tijd wat ze zelf hadden gezegd! Al met al zeker de moeite waard en ga zeker nog een keer bestellen!

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was perfect.

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Smaak was super goed . Maar de noedels waren toch echt te gaar waardoor je een klef boeltje kreeg . Vond dat erg jammer .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zaten lekker veel groenten in en de 020 saus was ook erg lekker. Mocht van mij wel iets minder saus in maar misschien is dat ook een kwestie van smaak.